Kauppakatu

lappeenrannan kaupunginherrat on ottaneet hienon lähestymistavan kaupungin suojelukohteiden suhteen. Tarpeeksi kauan ku odotellaan ni ei tarvii enään suojella.

Toista se on meillä täällä Kirkkonummella jossa kaikki suojelukohteet ovat yksi toisensa jälkeen kummallisesti palaneet?

vaikka eikä kai tuota kirkkonummen asemakaavaa olisi enää pari suojelukohdetta pystynyt pilaamaan. Välillä oikein ihmetyttää miten onkin pystytty Kirkkonummen kokoinen kyläpahanen rakentamaan näin typerästi. Rakennettu oikein kävelykeskusta pyhien peltojen keskelle. Ja kun laajennusta aikoinaan mietittiin niin olisko siihen kunnan parhaalle tontille voinu tehdä jotain muutakin kuin roudata siihen Uffen lootat ja rakentaa sit keskusta kakkonen hieman pidemmälle.
Pitäs tehdä niinku turussa polttaa koko paska ja rakentaa uusiks…

This entry was posted in Fuji Superia X-tra 400, Mikälie höpinä, Nikkor 24mm F2.8, Nikon F3 and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Kauppakatu

  1. Lurri says:

    Hajasijoittamalla kaupungin keskusta ja sen palvelut saadaan sitä liikehdintää taajama-alueelle ja sitäkautta luodaan illuusio eläväisestä kyläpahasesta nimeltä Kirkkonummi.

  2. vv says:

    olikohan viime -vaiko toissakesä kun täällä oli joku eu-kokoushäppeninki jolloin tuo ruma sokkeli oli peitetty hirveellä määrällä kukkalaatikoita 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *