Kotialbumiräpsyt

Internetin aiheisilla keskustelupalstoilla on aina vähätelty kotialbumiräpsyjä! Lisäksi vallalla on buumi kun harrastelija valokuvaajat julistautuvat taiteilijoiksi.
Hieman huvittuneena olen seurannut tuota buumia ja haluankin nostaa kotialbumiräpsyjen arvostusta. Sillä on tosiasia että juuri niitä kotialbumiräpsyjä katsellaan vuosien päästä ja muistellaan hymy naamalla kuinka lapset ovat kasvaneet ja itse on vanhentunut.
Ottakaa ihmiset niitä kotialbumiräpsyjä ja lopettakaa se taiteilu!

       
Tässä muutama kotialbumiräpsy malliksi joista olen muutamunvuoden päästä iloinen.
Minä en julista itseäni taiteilijaksi, vaan julistan itseni Kotialbumiräpsijäksi

This entry was posted in Arsat B 45/3.5, Kodak Portra 400NC, Mamiya m645, Mikälie höpinä and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Kotialbumiräpsyt

  1. Lurri says:

    Sir Kotialbumiräpsijä

    Ei kotialbumiräpsyissä ole mitään vikaa. On hienoa että tulit vihdoin kaapistasi ja julistauduit julkikotilalbumiräpsijäksi näin suurille valokuvataiteilijoille jää enemmän tilaa toteuttaa taidettaan ja ainahan voit nimetä itsesi jälkeenpäin valokuvataiteilijaksi ja pitää samoista kotialbumiräpsyistäsi taidenäyttelyn kunhan muistat laittaa näyttelylle vetävän ja ennenkaikkea taiteellisen nimen kuten vaikkapa “Arkea filmillä ja keittiön kaapeissa”.

  2. Lurri says:

    Ai niin unohtus sanoa… päivitä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *