Mitähän ollu mielessä?

Puuttumatta ollenkaan siihen että minkä sortin Urpo tässä Iltalehden jutussa on aiheena niin minua enemmän ihmetyttää mitä jutun kuvittanut kuvaaja on ajatellut kun on kuvan ottanut.
Kyse siis tästä jutusta:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200709196607634_uu.shtml
Onko kuvaaja funtsinut että ei ole oikein teräpäinen kaveri eli focus on perempi vetäsistä äiteen ikkunoihin ja jättää Urpo focuksen ulkopuolelle.
Eli onko kyse siitä että ainut terävä asia on äiteen ikkunat.

Vai onko asia yksinkertaisesti niin et Urpolla on ollut niin vavisuttava krapula ettei kuvaajan autofocus ole yksinkertaisesti pysynyt perässä.

Vai mahtaako asia olla jopa niin ettei kuvaajaa Urpo yksinkertaisesti kiinnostanut yhtään ja kuvaaja olisi halunnut julkaista kuvan urpon äidin ikkunoista mutta urpo änkesi kuvaan väkisin?

This entry was posted in Mikälie höpinä. Bookmark the permalink.

12 Responses to Mitähän ollu mielessä?

 1. Lurri says:

  MINÄ TIEDÄN! Olin näät opiskeluaikana avotakassa apulai.. siis päätoimittajana ja HYVIN USEIN teimme juttua valkosten pitsisomeisteisten verhojen yhteensopivuudesta sälekaihtimien kanssa joten lienee jutun tehnyt toimittajakuvaajaautokuskilatoja ollut myös aikoinaan avotakassa hommissa ja tätäkautta jäänyt ns. ikkunamoodi kameraan päälle.

 2. Juha Ylitalo says:

  Ainakin tämän artikkelin kohdalla kuvaaja ja toimittaja ovat yksi ja sama henkilö, mikä sinällänsä jo voi selittää osan tuosta.
  Veikkaisin että tämän kuvan kohdalla kaveri näyttää paljon nuhjuisemmalta, väsyneemmältä, jne. kun naamataulu on epätarkka. Tämä on sikäli hupaisaa, että eikös mallien kohdalla kuvaa pehmentämällä pyritä piilottelemaan asioita 🙂

 3. Heli says:

  Voi hyvä ihme, ja lehdet julkasee vielä tommosta paskaa. Ei oo tosikaa.

 4. Lurri says:

  Tossa tuli uudelleen kateltua tätä uutiskuvien kärkeä ja oliskohan niin et kyseessä on vaan ruutukaappaus haastatteluvideosta joka on myös nähtävillä saman gulttuurijulkaisun sivuilta.

 5. nieppi says:

  Lueskelin juuri uudesta Kameralehdestä uutisia laiterintamalta, eräs kamerakerkki on niin fiksu että se osaa tarkentaa hymyyn ja laukeaakin automaattisesti kun kohde hymyilee.
  Tämäkö on lehtikuvan tulevaisuus jos malli ei suostu hymyilemään?

 6. nieppi says:

  Ahaa, siis Lurri meinaa et se haastatteluvideo on tarkennettu äiteen verhoihin sentakia et haastateltava pysyisi anonyyminä? Se selittäisi kaiken 😉

 7. Lurri says:

  Ilmankos toimittajat tekee ittestään tietentahtoen pellen… Ne vaa kottaa saada haastateltavan hymyilee et kamera osais tarkentaa.

 8. Tare says:

  Mä luulen, että toi on videosta kaapattu kuva.

 9. Lurri says:

  Joka on kuvattu NokiaN69hybersubermegapixel kännyllä…

 10. Mie says:

  Minusta tuo kuva on muuten oikeasti ERINOMAINEN. Riippumatta siitä onko kuvaaja tehnyt tuon loistavan kuvan vahingossa vaiko tahallaan, niin tuo pehmennys kasvoissa (ja tetävyys taustassa kontrastina) luo surrelistisen fiiliksen kuvaan, joka hyvin korostaa tuota alkoholismia.

 11. räps says:

  toinen samantyyppinen kuvatus. varoitus. kuvassa parkuvat britney http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1439334

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *