Mitsiralli 2019

-TAPAAMISAJO 7.-9.6.2019

Tälläkertaa oli kelit kohdillaan kun ajelin kohti Urjalaa, jonne oli sopinut tapaamisen Eskon ja Simon kanssa. Urjalasta jatkettais porukassa matkaa kohti Uuttakaupunkia mitsiralliin.’
Matkalle oli Esko suunnitellu muutaman mukavan jaloittelutauon jossa olisi jotain merkillistä nähtävääkin. Toki mieleenpainuvin tauko sijaitsi Köyliönjärvellä Kirkkokarilla jossa on ollut aikoinaan kappeli piispa Henrikin muisktolle kun hälle kävi vähä kehnosti sen Lallinkans tuossa järvenjäällä.

Perillä oltiin hyvisajoin juuri sopivasti et kerettii laittaa teltat pydeen ennen iltapalaa.
Lauantain kiertoajelulla käytiin tutustumassa museoon mikä tekikin minuun suuren vaikutuksen, sillä niin mainioita laitteita siellä oli näytillä. Lisäksi kävästiin myös Uudenkaupungin automuseos katsastamassa vanhat saabit.
Loppuilta meni bändin soittaes ja rallikansan kehues ittiään kuka eniten kehtas.

Sunnuntain kotimatka olikin silkkaa ajonautintoa kun olin suunnitellu ittelleni mahtavan reitin jonka laitan tuonne alas lähinnä itelleni muistiin, sillä jos tulee tuonnesuuntaan vielä asiaa niin ajelen tuota samaa reittiä.

Tässä viel jokunen kuva viikonlopulta

Reitti mitä ajelin kotia, Klikkaamal pääsee tsuumailemaan

Viel videopätkä matkalta

This entry was posted in NIKKOR AF-S 50/1.4G, Nikon D700, Reissussa, Sigma 15mm 2.8 EXDG Fisheye and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Mitsiralli 2019

 1. Mika Nurminen says:

  Terve Nieppi!
  Olipas mukava tavata Mitsirallissa Uudessakaupungissa! Netin kautta ollaankin ehkä aiemmin oltu jutuissa IC-asioissa, tai ainakin olen sun blogejasi katsellut aiemminkin. Olit ottanut mun keltaisesta Sportti-Issikastani upean kuvan, saanko ottaa sen talteen omiin kuvatiedostoihini prätkistä?

  Hyvää prätkäkesän jatkoa!

  t. Mika Nurminen
  p. 040 547 6828

 2. nieppi says:

  Moi!
  Mukava tosiaan oli tavata, emmeköhän vielä törmäile näissä merkeissä tulevaisuudessakin. Ota ihmeessä kuva sportista jos haluat
  Terv Ari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *