Back to Basics

Kun on viimeaikoina mennyt melkoiseksi hifistelyksi tämä valokuvaustouhu, suuntaan jos toiseenkin. Minä päätin palata hetkeksi perusasioiden pariin ja siis hankin Holgan. Mutta ern mitätahansa Holgaa vaan kinofilmiä syövän Holgan.

IMG19422

Kamerassa on kaikki ominaisuudet joita haluta saattaa. Eli
-Aika esivalinta
Tämä tarkoittaa että laukaisuaika on tehtaalla esivalittu 1/100 (suurinpiirtein) eikä sitä voi muuttaa, sen sijaan aukkoja löytyy vaikka muille jakaa 4, 5.6, 8, 11 ja 16 Mahtavaa!!
Ja mikä parasta jos yrittää kääntää suuremman aukon kuin F4 päälle niin salama pomppaa automaattisesti ylös!!! Siis eräänlainen abtomaatti

Mutta latasin siis 400 X-traa sisälle joten eiköhän lähipäivinä selviä miten terävään jälkeen tämä pehmytpiirtolinssi pystyy…

No tags for this post.

2 Replies to “Back to Basics”

  1. Korkeasta muotoilutasosta on myös osoituksena lähes saumattoman huomaamattomasti runkoon upotettu laakasunappula jonka olemassaolon vain pienenpieni sävyero muuhun runkoon palastaa…. Taidokasta!

  2. Mulla on kinoholgasta se köyhän miehen versio eli Holga 135BC. En tiedä minkä verran näillä Holgan äpärillä on tekemistä sen alkuperäisen kanssa, joka sekään ei ole niin kovin alkuperäinen.

    Kiinnostavaa nähdä minkälaista jälkeä tuo tekee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *