Däääm

Hitto, nyt hajos tiskikone 🙁
Sitä onkin jotenki pitäny itsestäänselvyytenä et kaikki astiat on saanu dumpata tiskikoneeseen ja hop kaikki on puhtaita.
Rupesin sit tiskaamaan käsin, laitoin läppärit päähän ja totesin et hitto: ainut paikka koko kämpässä missä saan olla totaalisen rauhassa eikä kukaan nyi hihasta. Aloin jo olla melko vakavasti sitämieltä et meillä on täst lähin Ari merkkinen tiskinone, saa rauhas kuunnella musaa. Simppeliä ja yksinkertasta duunia missä voi samalla miettiä ihan mitä vaa.

Mutta kun olen nyt parikertaa tiskaillu niin mulla tulee selkä pirun kipeeks, tiskiallas on liian alhalla ja joudun olemaan hieman kumarassa ku tiskaan.

Ihmetyttää tuollanen moka kalustesuunittelijoilta, vaik tääki on suht äskettäin peruskorjattu kämppä ni silti tullu tollanen pikku moka et on allas liian alhalla. En mäkää nyt mikää pitkä ole eli pitäs olla sopivalla korkeudella mulle mut ei.

No nyt kun asiaa funtsin ni ei oikestaan ole ku kaks vaihtoehtoa.
joko kaivaa keittiön lattiaan kuoppa tiskipöydän kohdalle tai mennä ostaan uus tiskinone?

Lisätään tähän nyt viel kuva joka ei liity juttuun mitenkään, paitsi siten et on meilläki lunta mut se ei näy tässä.

86790002

Mamiya M645 45/3,5 Portra 400VC

4 vastausta artikkeliin “Däääm”

  1. Kannatan tuota Vettiksen jakkara ideaa!
    Pyydä vielä että vaimo ottaa tilanteesta kuvan. Ja jos ei suostu ni poika sitten 😉

  2. Joo, ota jakkara. Ei mullakaan oo ollut enää kohta kymmeneen vuoteen astianpesukonetta. Mullakin on tiskipöytä pikkaisen liian matalalla et saa lenkottaa siinä selkä kumarassa, mut en osta kumminkaan konetta.

    Pyykinpesukone on kuitenkin pakko hankkii uusi. Vanha pelaa vain pätkittäin. Ärsyttävää kun välillä se toimii ja välillä ei. Onneksi oli tuolla tarjouksessa 199,- uusi kone.

    Hyvää Uutta Vuotta teidänkin sakille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *