Ihan hyvä tie…

Ajelinpas tuossa mennäviikolla Kopparnäsiin ja sieltä pois Lassen ohjeiden mukaan. Kopparnäsistä kulkee oikopolku Pikkalaan joka kuulemma on oikein hyvä ajella.
No hyvähän tuossa oli Lassen neliveto mönkkärillä mennä. Essillä ajaminen olikin jo hieman haasteellisempaa kun on niin liukkaat alla. No olihan tuo kuitenkin täysin ajettavissa vaikka hieman kosteaaolikin.

Ajelinpas tänään Puistolasta himaan kun Essi yllättäen sammui. Pikainen kurkkaus tankkiin osoitti että tankki oli tyhjä. Hitto tässä sitä oltiin keskellä korpitaivalta pimeessä ja ilman pensaa. Pikainen puhelinkierros ja Markku pelastamaan pulasta ja säästi minulta pitkän työntömatkan.
Siinä tienposkessa Markkua odotellessa rupesin tutkimaan miten oli mahdollista että pensa loppui vaikka en ajanut vielä edes varatankilla. Fikkarilla tankkiin katsoessani huomasin että hanasta oli se putkenpätkä joka erottaa ns varatankin irronnut. Näin ollen oli mahdollista että vaikka hana oli normaali asennossa niin pystyi ajamaan tankin tyhjäksi, no taas korjattavaa sellasta seon…

This entry was posted in Fuji Superia X-tra 400, Mikälie höpinä, Nikkor 20mm F4, Nikon F3 and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Ihan hyvä tie…

 1. h752 says:

  25km Helsingin keskustaan…
  Keskellä korpitaivalta tosiaan…

 2. nieppi says:

  Niin mut pimeetä oli ainakin…

 3. Jagster says:

  25km Hesan keskustaan keskellä korpea todistaa vain sen, että ei se ruuhka-suomi ihan niin ruuhkaista vielä ole… ainakaan muihin maihin verrattuna.

  Kopparnäs on kaunista seutua. Jonkun kerran olen kameraa siellä ulkoiluttanut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *