Kalastajakylä

Päiväkävelyllä kalastajakylässä.
3 vastausta artikkeliin “Kalastajakylä”

  1. Todella hienoja kuvia lapsuudenkodistani! Ja muista paikoista. Selasin joitakin eilen, mutten ehtinyt katsomaan kaikkia kun myös löysin öbis-sivulta monta muuta kaunista kuvaa tutuista paikoista. Mitä kautta kuljit kalastajakylään jos tulit varuskunnan asuinalueesta? Yritin eilen mielessäni muistaa mitä polkuja kuljettiin kallioiden yli linja-autopysänille mutta eksyin ai a siinä Grytvikin kohdalla.

  2. Moi! kiitoksia kehuista! Kuljin sen vanhan kaatopaikan läpi eli vasta sen jälkeen kalliopoluille. Eli siitä Grytvikin kohdalta Upinniemeenpäin kulkiessa kannattaa jo mennä tietäpitkin

  3. Moi! Kuljit sitten melkein samaa reittiä kuin minä menin koulubussille. Grytvikin silloisessa jyrkässä mutkassa käännyttiin oikealle. Muistaakseni siinä melko nopeasti tuli puro ja sitten ylös jyrkähköä kalliota pitkin ja siitä eteenpäin. Alkuaikoina oli loppupäässä ensimmäisen talon-Westerlundin-kohdalla ylhäällä lyhyet ja alempana pitkät portaat, jottei tarvinnut kiivetä kalliota pitkin, mutta ne portaat on varmaan lahoneet aikaa sitten. Google-kartassa näin nyt että puhutaan Grytvikistä, minä olen aina kutsunut sitä Grötvikiksi mutta se voi ihan johtua tutummasta käsitteestä niin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *