Kiire

Valokuvatorstain Viikon inspissana on kiire.

12 vastausta artikkeliin “Kiire”

 1. Niin vai olisko se kiire kuitenkin meillä vanhemmilla. Eli annetaanko me tarpeeks aikaa lapsille? En tarkottant syyllistää kevään muu kunhan ääneen ajattelin. Mut kuva on kyl sellanen josta ite tykkään kovasti

 2. Kyllä kuvasta kiire välittyy. Ehkä lapsilla on kiirettä nähdä suurta ja jännittävää maailmaa ja kokeilla rajojaan. Oli se jännää kun oppi pyöräilemään. Siksi pitää hyöriä paikasta toiseen.

  Vanhempien kiireisiin en ota kantaa – toivottavasti olisi aikaa niille lapsillekin! 🙂

 3. Joko kuvaaja ei ole pysynyt vauhdissa mukana tai on mennyt jopa pyöräilijää nopeammin. Niin tai näin, niin kuva kuitenkin ilmaisee hyvin kiirettä.

 4. Hellurei toveri!
  Nyt on avattu uusi haastesivusto. Haasteet koostuvat aiheista josta olisi tarkoitus ottaa valokuva kahden viikon sisällä.

  Sivuston tarkoituksena on, kuten muillakin haastesivustoilla, kertätä yhteen joukko saman harrastuksen omaavia ihmisiä, yhteisen harrastuksen kehitykseksi sekä rakentavien kommenttien saamikseksi ottamistaan kuvista.

  Sivusto aloitti toimintansa vasta tänään, vaikkakin ideana tämä on pyörinyt kauan mielessäni. Toivottavasti tämä pieni ja vaatimaton sivusto nimeltään ”inspiring picture” tulee saamaan tuulta siipiensä alle ja ihmiset tutustuisivat tutustumisen arvoisiin ihmisiin sivuston kautta.

  Tervetuloa, jos ei muuta, niin ainakin kommenntia sivuille saa tulla antamaan 🙂 !

  http://www.freewebs.com/inspiringpicture

  Onnea valokuvaushetkiisi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *