Mitä tekisit työn sijaan?

Inspiring picture haastesanana on tälläkertaa ”Mitä tekisit työn sijaan?” Kerro kuvalla

Minä pakkaisin punaisen matalan urheiluautoni ja ajaisin kohti auringonlaskua. En menisi mihinkään erityisesti vaan matkailisin päämäärättömästi sillä minä pidän reissaamisesta, nykyään siihen vain ei oikein ole mahdollisuuksia.
Niin ja nyt kävin lukemassa tuon haasteen kokonaan. Eli kyse oli vain yhdestä vapaapäivästä. Mulla ajatuksissa tuo mopo rupesi jälleen keulimaan ja ajattelin että ei tarvitsisi töä enään ensinkään tehdä. Tai sais pitää välivuoden tai jotain. No pääsisihän sitä päivässä Turkuun ja takas 😉

7 vastausta artikkeliin “Mitä tekisit työn sijaan?”

  1. No päivä Turussa vastaa hyvinkinpitkälti noin suurinpiirtein öbaut kolmeaviikkoa auroinkorannalla palmunalla…

  2. Jos ei tarviis töitä enää ensinkään tehdä niin voisit matkustaa joka päivä kohti auringonlakua ja katsoa mihin ennen pitkää joudut/pääset.

  3. Siis punainen matala urheiluauto (onko sulla sellanen?)ja ajelemaan. Ymmärrän, suunnaton vapauden tunne. Hyvä idea !!!

  4. Unelma sekin. Heräsin vasta kouluun ja olin jo lähdössä, kunnes huomasin, että meillä alkaa vasta ysiltä… Otinpa puikot kouraan ja neuloin paitaa valmiimmaksi.

  5. Sain yllättäen vapaata kun satutin selkäni. Mutta ei tunnu joutenolo mukavalta kun selkään särkee.
    Sen verran on pinttyneet tavat että kuudelta nousin aamukahville kuten aina, mutta nyt taidan lähteä päikkäreille

  6. Äh, tuo selän venäyttäminen on harmittava takaisku.

    Oikeestaan hyvä kun sulla karkasi mopo käsistä tuon haasteen asettelun kanssa. Tuli paljon mielikuvituksellisempi vastaus, ite kävin vaan kaverin kanssa kahvilla – mikä on sinänsä ihan kivaa, mutta kuvauksellisesti se ei oikein nouse siivilleen ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *