Mitsiralli 2019

MZ-TAPAAMISAJO Uusikaupunki 7.-9.6.2019

Tälläkertaa oli kelit kohdillaan kun ajelin kohti Urjalaa, jonne oli sopinut tapaamisen Eskon ja Simon kanssa. Urjalasta jatkettais porukassa matkaa kohti Uuttakaupunkia mitsiralliin.’
Matkalle oli Esko suunnitellu muutaman mukavan jaloittelutauon jossa olisi jotain merkillistä nähtävääkin. Toki mieleenpainuvin tauko sijaitsi Köyliönjärvellä Kirkkokarilla jossa on ollut aikoinaan kappeli piispa Henrikin muisktolle kun hälle kävi vähä kehnosti sen Lallinkans tuossa järvenjäällä.

Perillä oltiin hyvisajoin juuri sopivasti et kerettii laittaa teltat pydeen ennen iltapalaa.
Lauantain kiertoajelulla käytiin tutustumassa Bonk museoon mikä tekikin minuun suuren vaikutuksen, sillä niin mainioita laitteita siellä oli näytillä. Lisäksi kävästiin myös Uudenkaupungin automuseos katsastamassa vanhat saabit.
Loppuilta meni bändin soittaes ja rallikansan kehues ittiään kuka eniten kehtas.

Sunnuntain kotimatka olikin silkkaa ajonautintoa kun olin suunnitellu ittelleni mahtavan reitin jonka laitan tuonne alas lähinnä itelleni muistiin, sillä jos tulee tuonnesuuntaan vielä asiaa niin ajelen tuota samaa reittiä.

Tässä viel jokunen kuva viikonlopulta

Reitti mitä ajelin kotia, Klikkaamal pääsee tsuumailemaan

Viel videopätkä matkalta

2 vastausta artikkeliin “Mitsiralli 2019”

 1. Terve Nieppi!
  Olipas mukava tavata Mitsirallissa Uudessakaupungissa! Netin kautta ollaankin ehkä aiemmin oltu jutuissa IC-asioissa, tai ainakin olen sun blogejasi katsellut aiemminkin. Olit ottanut mun keltaisesta Sportti-Issikastani upean kuvan, saanko ottaa sen talteen omiin kuvatiedostoihini prätkistä?

  Hyvää prätkäkesän jatkoa!

  t. Mika Nurminen
  p. 040 547 6828

 2. Moi!
  Mukava tosiaan oli tavata, emmeköhän vielä törmäile näissä merkeissä tulevaisuudessakin. Ota ihmeessä kuva sportista jos haluat
  Terv Ari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *