Nettiradioita

Olen testaillut muutamaa nettiradiota. last.fm ja pandoraa.

Kumpaakin pystyy melkohvin ohjailemaan haluamaansa suuntaan, Lastfm:ssä pitää koneelle ladata erillinen playeri joka hoitaa soittamisen kun taas Pandora soi suoraan selaimessa.

Jostain syystä en oikein osannu/saanut lasfm:mmää soimaan niin hyvin halujen mukaan kuin Pandoraa. Pandoraa pystyy mielestäni kouluttamaan todella mukvasti ja se soittaa haluamaasi musiikkityyliä, mikä parasta pandorassa löytyy pandorasta löytyy erillinen Quick Mix toiminto joka soittelee randomina sekaisin kaikkia tekemiäsi kanavia.

Kyllä minä näist kahdesta soittelen jatkossa Pandoraa.
Tässä viel tekemäni Quick Mix Pandoraan.

2 vastausta artikkeliin “Nettiradioita”

  1. Täältä kanssa ääni pandoralle joskin noi nettiradiot on pikkasen suppeita siinävaiheessa jos on tarpeeksi valtavirrasta poikkeava musiikkimaku tai haluais siitä ”genrestä” muutakin ku ne listoillenousseet.

  2. Mä olen testannut vain tota LastFm:ää. Yleensä otan genreksi singer-songwriter, jossa on aika vaihteleva/sekalainen tarjonta. Säännöllisen epäsäännöllisesti sieltä sitten pärähtää soimaan joku hirveä ällötys. Jotenkin sen opattaminen ei minultakaan ole ihan onnistunut, mutta periaatteessa olen yleisesti ollut siihen tyytyväinen kun sieltä tulee sellaistakin mitä en muuten keksisi itse edes hakea mistään.

    Pandora voi olla parempi, en tiedä (?)…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *