On taas kevät…

Mutta en kulkenut Hakaniemenrantaa, vaan kävin hakemassa Pikku-A:n prätkällä koulusta.
Oli eka kerta tänävuonna kun kävin Prätkällä hakemassa Pikku-A:n koulusta. Oli kundi vähä polleena, kun kaverit oli ympärillä kattomassa ku lähettii päristeleen.

Aloitin tänään jo enstalveen varustautumisen ja kävin ostamassa AllRightista nastoitetun nappularenkaan. Myivät kausituotteita alennuksella veks joten mä kerranki vähä ennakoin.

4 vastausta artikkeliin “On taas kevät…”

  1. Entinen surmanajaja, nyt jo elämänsä ehtoopuolella, nastarenkailla ruopii pitkin jalkakäytäviä… Tosin olis mukava nähdä joku nykyajan patterikäyttönen KyykkyKustomMönkijä talviliikenteessä.

  2. Surmanajaja on kyl joutunu aika kohtuuttomaan elämäntilanteesee. Kauas on jääny ajat tynnyrikisailusta. Nyt tarvitaa kolmipyöränen mopo ja nastarengas, et pysyy pystyssä ees tasasella.

  3. Miten voisimme auttaa tuon ihmisraunion tilannetta? Järjestetään joku AidNieppi konsertti tai jotain. Pelle ja Maukka sekä muut syrjäytyneet entiset punkkarit vois varmaan tulla laua…

  4. Eiköhän se järjestä itellee LynyrdSkynyrdin konsertin kylppärii. Voi lauleskella siin suihkutelles sit samal. Sellanen vois virkistää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *