Prätkälenkki Hankoon

Käytii Pikavisiitillä Hangos Lassen kans. Alkumatka Lappohjaan asti ajeltiin todella mukavia ja nautiskeltavia hiekkateitä pitkin. Tiet oli niin mukavia etten edes älynt ottaa yhtää kuvaa, ku ajaminen oli niin mukavaa. Lappohjast löydettii hieno vanha johon oli pistetty oikee valmistumisvuosi oven ylle.
Lappohjan jälkee nautinto loppu ja alko pelkääminen.
Lasse ajatti mut sellasia saatanallisia polkuja pitkin vaik siin olis menny ihan hyvä tiekin siin vieres.
No takastulles Lasse sai ajella yksikseen ne polut, minä jätin väliin ja ajelin sen kohan ihan pikitiellä. Ei se issikkakaan ihan mitätahansa röykkyytystä kestä, minusta puhumattakaan.
Lappohjast jatkettiin taas kimpas, kunhan ensi koitettiin löytää yhtä Geokätköä http://coord.info/GCPDWD
Ei löydetty ;(
Lappohjas kotiinpäin ajeltiin jälleen oikein mukavia mutkateitä ja hiekkateitä pitkin. Toki käytii matkal pikasesti katsastamassa Raaseporin rauniotkin. Pienoisen Inkoo kierroksen jälkeen ajelinkin loppumatkan suorinta tietä kotiin.

Pienoisia vaurioita matkalla. Sivuvaunuun menevät sähköjohdot tarttu vitikossa ajaessa kantoon kiinni ja johot meni poikki. eipä isoja vaurioita, ajelin sit ilman sivuvaunu perävaloa.


Klikkaamalla pääsee tsuumailemaan reittiä

Yksi vastaus artikkeliin “Prätkälenkki Hankoon”

  1. Sie se vaa ajelet ja polttelet kohtuuttomast pensaa ja öljyy. Issikan kyseesolles lähinnä öljyy. Sun hiilijalanjälki peittää koht koko maapallon. Millasen maailman haluut jättää lapsilles?!! Vaa ethä sie välitä. Sie vaa ajelet vaik reikkalaiset pimittää meijän rahat, amerikkalaiset on konkas, kaddafi on hullu öljyseikki ja enerkiariisi pyyhkäsee koko universumin yli. Sie vaan päristelet etkä kuule miten tuhon tuuli tuivertaa hiljaa jo. H U H ! !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *