Rahaa pankkiin

image

Mentii Jiminkans tänää viemään rahaa pankkiin. Oon Jimiä yllyttäny et laittaa aina kolikot purkkii mitä taskuihin kertyy, ja kun purkki on täynnä ni viedää rahat pankkiin.
No nyt tuli purkki täytee ja lähettii oikee miehissä Kirkkonummelle tekemää valtavan isoa talletusta Jimin tilille. Mentii Kirkkonummen Nordeaan noin klo 15:30 ja hämmästyttii suuresti ku pankis sanottii et kassapalvelut on tältpäivält Jo suljettu. Henkilökunta opasti et kassa suljetaa päivittäin jo klo 13:00 ja senjälkee pankist sais vaa auto ja asuntolainoja.
Jos haluisin laittaa käteistä rahaa tilille olisi heillä konttorit sekä Leppävaaras että Matinkyläs joissa kassa on auki myöhempään.
Annamunkaikkikestää.
Kysyin henkilökunnalt et onks heil mitää käsitystä missä normi duunarit on tollee niiinku päivisin. No hää ei tienny.
En minäkää hänt siin sivistäny muutaku sen ettei ainakaa kantamas kolikoita pankkiin.

Niinku minä oon koittant pojille kertoa et jotain haluuvat ni rahat siihe pitää säästää. Oon ollu vääräs, ja hetiku jäät lähtee mennää poikien kans rantaa ja heitellää lokkeja noil kolikoilla. Ja kun kolikot loppuu haetaa Kreikanmallii pankist lisää, sillä lainoja pankit antaa senverta myöhään et niitä kerkee duunaritki hakee työpäivän jälkee.

Posted from WordPress for Android

6 vastausta artikkeliin “Rahaa pankkiin”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *