Saapas

Olen tuos ihmetelly et mistä johtuu kun tuolla 2 tunnin stand kehityksellä tulee negan jonpaan kumpaan reunaan sellanen valkea alue ihanku ylivalottunu alue. Lurri jo epäili että hänellä kehitys tankki vuotaa valoa.
Mä tein nyt testin ja kehitin tän filmin Tri-X 400 ammuttuna ISO 3200 ja kehitetty melkein standina eli Rodinal 1+45 ja kehityksen ajan kävin puolentunnin välein kääntämässä pöntön ylösalaisin. Eli käänsin kehityksen aikana pönttöä kolmesti ei siis aivan stadalone kehitys. Mutta ongelma poistui, valkeaa aluetta ei enään ollut.

2 vastausta artikkeliin “Saapas”

  1. OLisit sä ny ennen testikuvan ottoa voinu ny edes Jaanan mieliksi siivota ton keittiön lattian etkä ottaa tota kuvaa suoraan navetastatulon jälkeen vaikka kuinka olis autenttisuutta lisäävä tekijä kuvassa….

    Pitää samaa ”lähestulkoonseisotus” kehitystä kanssa testailla sikälimikäli purkin kansi on riittävän tiivis kyseiseen temppuun.

  2. Älä nyt sinäkin aloita tota naputusta likasista kengistä. Perkele mä en oo sunkanssa naimisissa joten mun ei tarvii vastaanottaa sulta tollasta palautetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *