Tuulinen päivä Vihdissä

Aikani kuluksi laittelin negoja kansioon ja siinä samalla sitten katselin niitä valopyödällä. Oli mukava palata muistoihin vanhojen kuvien muodossa.
Olen aikaisemmin säilyttänyt rullfilmit rullalla, eli olen laittanut filkan rullalle ja sit kuminauha ympärille. Seuraava filmijälleen edellisen päälle ja sitärataa. Kun rullasta oli tullut noi 20cm leveä niiin olin aloittanut uuden rullan.
No nyt laittelin negat kansioon ja voi hitto et ne rullien keskimmäiset filmit olikin menny tiukkaan rullaan, eikä niit meinannu saada millään oikenemaan. No jospa ne nyt oikenis tuolla kansiossa.

3 vastausta artikkeliin “Tuulinen päivä Vihdissä”

  1. Viellä ku muistais aina pistää vaikka kehityspäivän negataskuun ni olis sitten dementoituneena 70senä kiikkustuolissa helpompi muistella…

  2. Niin muute pitäiski. Mulla on noi nyt lajiteltu vuosien tarkkuudella, mut ei olis tosiaan isovaiva kirjottaa sitä päivämäärää siihe negataskuun.
    Värifilmeissä asiat on paremmin ku toi Hymykuoppa tekee tällaset indexit kaikista filkoist mitä ne kehittää/skannaa cd:lle

  3. Tietty jos olis viellä niin uber viitteliäs et scannais jokaisen negan ns. pinnakkaisena ja tulostais samaan taskuun negojen kanssa ni nopeutuis selailukin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *