Utö

Käytiin Turkulaiskaksikon (Vilu ja Nälkä) sekä Espoolais serkun (karva) kanssa Utössä hieman valokuvailemassa.
Kuvat laitoin

Varmaan noilta muiltakin matkalaisilta vielä kuvia nähdään, mutta koska heillä oli nykyaikaiset digitaaliset vehkeet joilla on nopea tuo työnkylku niin kestää vielä päiviä … viikkoja… ehkä jopa kuukausia ennenkuin niitä saadaan näkyville.
Paitsi Nokulta jolla on niin järjttömän vanhanaikainen digikamera ettei siinä edes ole livevieviä ja kameran takakannen telkkarikin on onnettoman pieni, joten häneltä voimme kuvia odotta melko pian.

Muut matkalaiset:
Lurri
MJK
Nokku

PS. Turkulaiset Glamrokkarit jotka väititte että sen radiossa soineen biisin soiti Marc Bolan ja T-rex niin käykää tsiikaamassa tää linkki

6 vastausta artikkeliin “Utö”

  1. Sarrrrrrjojen purkamiseen menee aikaa kun pitää erotella se noin 0,2% sävyero joka muodostunut kohteeseen ensimmäisen ja viimeisen kuvan ottohetken välillä ja sitäkautta saada optimaalinen oikealle valotettu lopputulos… Kai sää ny sen tiädät.

    PS. Se voi olla MUDia mutta sitä kutsutaan T-REXiksi.

  2. Mayatemppelien raunioita käytiin siis katsomassa. Upeat kuva, vaikka digin recoveryllä oisit saanut taivaaseen sävyjä (vai oliko taivas valmiiksi puhki), mutta senhät tiesitkin jo.

    Mud on ilmeisesti tehnyt coverin vailla omaa tulkintaa T-Rexin _alkuperäisestä_ biisistä. Sitäpaitsi juutuupi rikkoo tekijänoikeuksia, joten tuo todistusaineisto on laiton, jäävi ja epäkelpo !!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *