Aarteita

08082009060

Kävipäs tuuri kun tääl Kouvolas oli harrasteautotapahtuma jonka yhteydes oli rompetori.
No minä tietty heräsin ajoissa ja pääsin katsastamaan rompetorin antimia josko sieltä jotain löytyis, ja löytyihän sieltä.
Löysin aivan uuden tai ainakin käyttämättömän iceen kromatun vanteen, sekä jupiterin vaihdekiksin ja pari pientä lamppua joten ei ollu hukkakeikka.

Vanteen meinaan laittaa sivuvaunuun jolloin mulla on kaikki kolme pyörää keskenään vaihtokelpoisia, jupiterin vaihdekiksi on kätevä kun vaihtamiseen käytetään myös kantapäätä eli onnistuu ajaminen varvastossuilla helpommin.
Valot menee vaununkeulaan toinen vilkuks ja toinen parkiks. Siis mahtavia aarteita löyty.
Iltapäivä mennään ja vietetään huvipuistos, eli on tiedos hikinen iltapäivä.

2 vastausta artikkeliin “Aarteita”

  1. Tervehdys täältä kaukomailta Kaipiaisista! Täällä olisi rakenteilla 49-mallin Issikka johon pitäisi alkaa metsästämään vanteita. Olisiko vinkkejä mistä saattaisi löytyä sopivia? Tai kuulopuheita/kokemuksia että löytyisikö Jawasta tai uudemmista pyöristä sattuvia?

  2. Moi! Elä rupee sotkemaan Jawan vanteita issikkaan, eipä ne siihen käykkään. Helpoimmalla pääset kun tilaat easthighwaystä http://www.easthighway.com Sieltä oon minäkin tilannut jos oon jotain tarttennu, on ihanan luotettava putiikki. Terv Ari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *