Viikon kuva 17/2006

5 vastausta artikkeliin “Viikon kuva 17/2006”

 1. moi, haluisin kysyä et kukahan tälläsen kuvan on julkassu tai edes ottanu, ku oon toinen noista tytöistä, eikä multa oo ikinä kysytty lupaa tälläsen kuvan julkasuun. ei oo kauheen kiva että musta löytyy tollanen kuva ku kirjottaa googlen kuvahakuun sanan vappupallo. mulla olis perjaatteessa lupa tehä tästä kuvasta isokin juttu koska ei oo luvallista julkasta kuvia mistä pystyy ihmisen tunnistamaan kysymättä lupaa siltä ihmiseltä joka siinä esiintyy.

 2. ja viel semmonen juttu että kyllä toi kuva tääl nyt saa olla, ei tarvii poistaa tai mitään. 🙂

 3. On siinä uutiskuvaajilla duunia ku käyvät kysymässä luvan kaikilta jotka vaikkapa Hesarin kuvissa näkyvät… Ilmankos kuvien laatu on välillä mitä on.

 4. No minähän tuon kuvan olen ottanut ja julkaissut.
  Oot tyttö aivan oikeassa, mun olis pitäny kysyä lupa kuvan julkaisuun.
  Olen pahoillani että olen toiminut tökerösti, enkä kuvaa ottaessa huomannut kysyä lupaa julkaisuun. Jotenkin vain pidin itsestään selvyytenä että voin kuvan myös julkaista, sillä pysähdyittehän poseeraamaankin minulle.
  Pyydän anteeksi toimintaani ja jos haluat niin voin lähettää sinulle paperivedoksen tuosta kuvasta, jos kirjoitat osoitteesi sähköpostilla minulle osoitteeseen ari.niemela(at)nieppi.net

 5. Moikka!
  Lurri mä oon niin samaa mieltä sun kanssa!(: Minä löysin itseasiassa tämän kuvan sattumalta ja kaverilleni kerroin enkä olettanut hänen noin reagoivan, mutta näin kävi tietämättäni. Ymmärtäisin jos kuva olisi jotenkin loukkaava, mutta näin ei kyllä todellakaan ole.

  Minulle tämä oli ainoastaan positiivinen ja iloinen yllätys; voisin sanoa että olen otettu kun kuvani on päätynyt sivuillesi! Kiitos siitä. (äitini ilahtui kovin ja linkkikin on lähetetty jo monelle tuttavalle, hih.) Mietin ihan samaa että kerta ollaan poseerattukin niin ei tämä mikään salakuva ole voinut olla! : D mut ottaisin mielelläni sulta ari tuon kuvan ja jos otit lisääkin kuvia niin saa lähettää! laitanko sulle osotteen vai pistätkö mailina tulemaan?(:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *